News Flash:

Muraturi crocante - Secretul pentru ca muraturile sa nu se mai inmoaie in borcan

6 Septembrie 2017
8927 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Muraturile nu sunt doar savuroase in zilele de iarna, ci sunt si benefice pentru organism. Sunt pline de vitamine si minerale si au adevarate proprietati curative. Cu totii adoram aceste delicii, insa putini sunt cei care obtin muraturile perfecte.
Daca vrei ca si muraturile tale sa iasa perfecte in acest an, atunci trebuie sa tii cont de cateva trucuri simple, pe care marii bucatari le urmeaza indeaproape.

Iata de ce trebuie sa tii cont daca vrei sa obtii muraturile perfecte:
1. Sarea, foarte importanta. Muraturile nu pot fi obtinute cu orice tip de sare. In niciun caz nu trebuie sa adaugi sare iodata, deoarece se vor strica. Cumpara sare speciala pentru muraturi.

Citeste si Ce sa pui in muraturi ca sa nu se mai inmoaie niciodata

2. Adauga condimente. Condimentele nu au doar rolul de a da savoare muraturilor. Acestea impiedica bacteriile rele sa se inmulteasca si sa strice muraturile. Este obligatoriu sa adaugi hrean, usturoi, seminte de mustar si marar uscat.
3. Atentie la borcan! Borcanul in care pui muraturile trebuie sa fie curat si dezinfectat, iar capacul trebuie sa se inchida etans. Altfel, risti ca muraturile tale sa iasa moi sau chiar sa se strice.

preluat de pe acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vitamine sare sare iodat hrean usturoi marar uscat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015337 (s)