News Flash:

Multe gospodine fac aceste greseli cand prajesc un ou! Trebuie sa stii acest truc

8 Mai 2017
47774 Vizualizari | 0 Comentarii
Este important sa stim cum sa gatim perfect fiecare tip de reteta cu oua.
Atunci cand prajim un ou ochi, untul din tigaie ar trebui sa fie incins, daca acesta nu are o temperatura ridicata ouale nu se vor praji uniform.

Pentru a obtine un galbenus moale in interior, dar gatit perfect in exterior, peste tigaie trebuie amplasat un capac. Acesta nu lasa caldura sa se evapore, iar albusul si galbenusul se vor gati, in timp ce partea de jos se va rumeni.

sursa: antena 3
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua ochiuri oua prajite
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1794 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024311 (s)