News Flash:

Multe am mancat la viata mea, dar asa bune ca aceste briose cu dovlecei nu

12 Iulie 2017
19391 Vizualizari | 0 Comentarii
Briosele aperitiv cu dovlecei sunt ideale pentru un mic dejun tarziu sau pentru gustarea de la birou. Acestea sunt de asemenea ideale pentru a copiii mofturosi, care nu accepta legumele in meniu. Cu siguranta nu vor rezista tentatiei de a le savura!

Ingrediente:

3 dovlecei
150 g faina
1 plic praf de copt
200 g feta
2 catei de usturoi, bine pisati
3 oua
1 legatura de marar
un praf de nucsoara
sare kosher
piper proaspat macinat

Mod de preparare:

Spala dovleceii, curata-i de coaja si rade-i prin razatoarea mare. Sareaza-i si lasa-i sa stea timp de 10-15 minute, apoi opareste-i timp de 1 minut in apa clocotita. Strecoara-i bine si lasa-i sa se raceasca, dupa care, stoarcei cu ajutorul mainii, pentru a elimina surplusul de apa.

Intr-un castron incapator adauga branza si sfaram-o cu ajutorul unei furculite. Adauga peste aceasta ouale si amesteca bine. Incorporeaza apoi nucsoara, usturoiul, mararul tocat si dovleceii. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si adauga faina, amestecata cu praful de copt.

Adauga compozitia in formele de briose tapetate cu hartie speciala, avand grija sa umplii doar 3/4 din forma, deoarece briosele vor creste in inaltime.
Coace briosele in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, timp de 20-25 de minute sau pana se rumenesc usor la suprafata.
Briosele aperitiv cu dovlecei pot fi servite atat calde cat si reci. Merg de minune alaturi de un sos de iaurt cu usturoi.


sursa: acasa

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei usturoi nucsoara sare kosher celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019692 (s)