News Flash:

Multe am facut si am mancat la viata mea, dar ca briosele astea nici una! Cu mana pe inima va spun ca sunt foarte bune

6 Iunie 2017
9533 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui
1 cana cascaval, razuit
 1/2 cana faina
1/2 cana lapte
2 oua
4 linguri smantana
condimente, verdeata

Mod de preparare:

Se amesteca branza, laptele, ouale, smantana si condimentele.
Pieptul de pui se pune la fiert 10 minute in apa rece cu putina sare, apoi se taie cuburi mici.

Carnea, verdeata tocata marunt si faina se adauga la amestecul din prima etapa. Se amesteca pana la incorporare completa si omogenizare.
Formele pentru briose se umplu cu amestecul obtinut. Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru 15 minute.

sursa: jurnal de retete
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval smantana verdeata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013421 (s)