News Flash:

Muguri de bambus cu ciuperci si sos de soia

26 Septembrie 2013
3729 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

220 g muguri de bambus
150 g fasole verde
220 g ciuperci feliate
2 morcovi taiati in bastonase
2 ardei chili uscati
2 linguri ulei de susan
2 linguri sos de soia

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-un wok, la foc mediu spre mare. Caleste ardeiul iute tocat timp de 1-2 minute. Adauga ciupercile si caleste-le timp de 7-9 minute.

Pune in wok si morcovii si gateste-i 2 minute. Apoi, pune pe rand fasolea verde si mugurii de bambus si gateste-le pe fiecare in parte cate 3 minute. La final adauga sosul de soia si mai lasa totul pe foc 1 minut.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2000 viz    0 com
2822 viz    0 com
2336 viz    0 com
1901 viz    0 com
1673 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014269 (s)