News Flash:

Muffins Pina Colada

30 Ianuarie 2012
1531 Vizualizari | 0 Comentarii
Muffins Pina Colada
Ingrediente:

1 ou
115 gr unt topit
200 gr zahar
5 linguri de ananas bucati din compot
2 linguri cocos
250 gr faina
2 linguri de crema de lichior Baileys (optional)
1 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat

Mod de preparare:


Oul se bate intr-un castron, se adauga zaharul si untul topit, se amesteca bine pana la topirea zaharului (daca untul e cald, zaharul se va topi mai repede), apoi bucatile de ananas urmate de praful de copt, bicarbonat, nuca de cocos, lichiorul si la final incorporam faina.Compozitia obtinuta o punem in formele de muffins (cu hartiile de copt in ea), si dam la cuptor (incins in prealabil) timp de 25 minute (sau in functie de cuptor), pana se rumenesc usor.
Le-am decorat cu glazura ramasa de la muffins cu portocale si ananas: 2 albusuri, 300 gr zahar pudra, esenta de vanilie, la care am adaugat si 2 linguri de nuca de cocos.
Muffins Pina Colada pregatite de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt zahar ananas cocos faina bicarbonat cuptor albusuri zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1844 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024961 (s)