News Flash:

Muffins cu vanilie

17 Iunie 2013
1955 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

125 ml iaurt
75 g unt
2 oua
150 g faina
125 g zahar
o pastaie de vanilie
o jumatate lingurita bicarbonat (eu am pus faina cu agent de crestere)
un praf de sare

Mod de preparare:

Intr-un castronel mixam iaurtul, untul topit dar rece si ouale. Cu ajutorul unul cutit taiem usurel pastaia de vanilie si cu lingurita culegem toate semintele, pe care le adaugam peste compozitia de ingrediente lichide, mixind pina se amesteca bine. In vasul de la mixer, am cernut faina, am adaugat zaharul, sarea si bicarbonatul (dupa cum am scris mai sus, faina mea avea deja praf de copt in ea, e speciala pentru dulciuri, dar tura viitoare voi face muffinsii cu bicarbonat), adaugam deasupra ingredientele lichide, mixam pina se incorporeaza bine toate. Daca aveti forme de muffiins normale, le ungeti un pic cu unt, ale mele sint din silicon, dar cum am pus si hartie speciala pentru dulciuri, nu a fost nevoie de altceva.
Preincalzim cuptorul la 170 de grade, varsam compozitia in forme, atentie nu puneti multa compozitie pentru ca, cresc enorm in cuptor, dupa care bagam tava in cuptor timp de cca 25-30 de minute, depinde de cuptor.
Lasam la racit, presaram un pic de zahar pudra deasupra si  servim langa cafea sau o cana de lapte.

Muffins recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt faina bicarbonat muffins
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1895 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025638 (s)