News Flash:

Muffins cu sfecla rosie

17 Septembrie 2012
8350 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 capatani de sfecla
1 ou
1/2 cana faina
1/2 ulei de masline
1/2 cana fistic pisat
1/2 cana nectar de agave, miere sau zahar
1/2 lingurita esenta de vanilie
3-4 linguri cacao
un varf de cutit de sare
1,5 cana fulgi de cocos
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Se porneste cuptorul. Sfecla se curata si se marunteste intr-un robot de bucatarie. Ingredientele lichide se amesteca intr-un castron si se adauga incet peste toate cele uscate (amestecate separat). Aluatul de briose cu sfecla se toarna in forme pana sus si se dau la cuptor pentru 30-45 de minute. Se servesc reci, cu diferite toppinguri.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecla faina fistic pisat miere zahar cacao sare castron cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1141 viz    0 com
2106 viz    0 com
1290 viz    0 com
6905 viz    0 com
2232 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034908 (s)