News Flash:

Muffins cu rom si stafide

26 Martie 2013
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 gr faina
5 banane coapte
3 oua
150 gr zahar
200 gr unt topit
100 gr stafide
2 lingurite praf de copt
3-4 lingurite de esenta de rom
1 lingurita rasa de bicarbonat

Mod de preparare:

Intr-un castron larg, se sparg ouale si se amesteca bine impreuna cu zaharul. Se toarna untul topit si cald, se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga esenta de rom, praful de copt si bicarbonatul.
Bananele se piseaza cu furculita, dar se lasa si bucati mai maricele. Se pun in compozitie impreuna cu stafidele, apoi se incorporeaza usor faina.
Compozitia se pune in forme de muffins in care am pus si hartii de copt. Se da la cuptor, incins in prealabil, pana se rumenesc, cca 25- 35 min, in functie de cuptor.
Decorul l-am realizat din fondant, iar iepurasul l-am asezat pe un ou (coaja de ou uscata, invelita cu piele de ciocolata).

Muffins cu rom recomandate de dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina banane coapte oua zahar unt topit stafide bicarbonat castron larg
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032124 (s)