News Flash:

Muffins cu piersici si scortisoara

6 August 2012
994 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

170 g faina
200 g piersici taiate cubulete
1 lingurita scortisoara
1 cana cu fulgi de ovaz
50 ml ulei vegetal
2 oua batute
250 ml lapte
1 pliculet praf de copt
50 g zahar brun

Mod de preparare:

Se unge cu putin unt sau ulei de masline o tava cu forme de briose, iar cuptorul se incinge la 180 grade. Se amesteca uleiul, fulgii de ovaz, ouale si laptele. Se incorporeaza praful de copt, faina scortisoara, apoi se pun piersicile si zaharul. Compozitia rezultata se pune in tava si se da la cuptor pentru o jumatate de ora. Se pot servi cu crema de branza.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina piersici scortisoara ulei vegetal oua lapte zahar brun tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1882 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030926 (s)