News Flash:

Muffins cu parmezan si rozmarin

16 Mai 2013
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
2 lingurite praf de copt
½ lingurita sare
1 lingurita boabe piper negru zdrobite
¼ lingurita piper cayenne
150 g parmezan ras
2 lingurite rozmarin proaspat, tocat
1 ou
230 ml lapte
80 ml ulei de masline (sau ulei de masline cu aroma de usturoi)

Mod de preparare:

Incinge cuptorul al 190C. Pregateste o tava pentru briose asezand hartiile speciale. Amesteca faina cu praful de copt, sarea, piperul, parmezanul si rozmarinul intr-un bol. Bate oul cu laptele si uleiul si toarna incet acest amestec peste restul ingredientelor amestecand ca sa il incorporezi. Poti folosi un mixer sau poti face toata treaba cu o lingura.
Pune in cantitati egale aluatul in tava pregatita si baga la cuptor timp de 12-15 minute. Serveste-le calde.
Verdict: sunt mai rapide decat ne asteptam si foarte usor de preparat. Am fi pus mai mult parmezan sau in locul lui orice alta branza maturata rasa. Pentru cei care nu sunt fani ai piperului s-ar putea sa fie o experienta cam picanta.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte lingura branza maturata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7466 viz    1 com
1640 viz    0 com
1538 viz    0 com
3001 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013844 (s)