News Flash:

Muffins cu lamaie si iaurt

29 Martie 2013
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

faina cat cuprinde (cat sa se formeze un aluat cremos, usor curgator)
3 oua
1/2 plic praf de copt
sucul de la 1 lamaie
coaja de lamaie rasa (optional)
1 fiola esenta de portocale
75 gr unt topit
100 gr zahar pudra
3 linguri iaurt
3 linguri ulei

Mod de preparare:

Se bat albusurile spuma tare. Separat. se mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra si untul topit. Se adauga sucul de lamaie, esenta de portocale, uleiul, iaurtul si praful de copt. Se mixeaza bine, pana la omogenizarea perfecta. Acum se adauga spuma de albusuri si se amesteca usor cu spatula/telul. La sfarsit se incorporeaza faina. Se toarna aluatul in tava speciala tapetata cu hartii pentru briose. Se coc cca. 15 min. la o temperatura de 180-200 grade Celsius.

Muffins cu lamaie si iaurt recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1734 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025868 (s)