News Flash:

Muffins cu ghimbir

21 Februarie 2013
1547 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

75 gr faina alba
100 gr faina integrala
175 ml iaurt
100 gr zahar
75 ml ulei
2 -3 linguri pudra de roscove/cacao
2 oua
1 lingurita praf de copt
1/2 lingurita ghimbir
sucul unei portocale
un praf de sare
nuci

Mod de preparare:

Intr-un bol mixam uleiul cu zaharul, pana cand cel din urma se topeste. Adaugam pe rand cate un ou si mixam in continuare. Urmeaza sucul de portocala si iaurtul. Omogenizam bine si adaugam faina cu praful de copt, prudra de roscove si ghimbir. Mixam inca putin, plus un praf de sare si suntem aproape gata. In tava de briose pregatita cu hartiute punem cate o lingura din compozitia noastra si nuci cat cuprinde.
Adaugam la fiecare briosa inca 2 linguri de aluat si la final alte cateva nuci. Introducem tava in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute. Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor. Cel mai indicat este sa facem testul cu scobitoarea. La final scoatem briosele pe un platou si le lasam sa se raceasca.

sura: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina alba faina integrala iaurt zahar ulei cacao oua ghimbir nuci bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2388 viz    0 com
2890 viz    0 com
1337 viz    0 com
3162 viz    0 com
1524 viz    0 com
2747 viz    0 com
4187 viz    0 com
4139 viz    0 com
5810 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031319 (s)