News Flash:

Muffins cu gem de afine si vanilie

3 Octombrie 2013
1669 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina
2 lg praf de copt
1/2 lg bicarbonat
250 g zahar tos
200 ml gem de afine
250 ml lapte
50 ml ulei
1 lg vanilie
1 ou

Mod de preparare:

Laptele, oul si uleiul se amesteca si se bat cu telul. Apoi se adauga la amestecul de ingrediente solide: faina, praf de copt, bicarbonat, zahar si gem de afine. Se amesteca toate pana se formeaza un aluat lipicios, usor gumos.
Se pune aluatul in formele de hartie. Atentie, acestea se vor umple doar o treime, maxim pe jumatate, altfel vor da pe afara!
Se dau la cuptor la o temperatura medie timp de 20 min.
Observatie: cu aceste cantitati ies aproximativ 25-30 de muffins. Pentru mai multe briose trebuie doar dublate cantitatile.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2348 viz    0 com
2073 viz    1 com
1003 viz    0 com
8218 viz    0 com
2029 viz    0 com
1535 viz    0 com
2721 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024243 (s)