News Flash:

Muffins cu dovlecel si morcov

19 Februarie 2012
3397 Vizualizari | 0 Comentarii
Muffins cu dovlecel si morcov
Ingrediente:

250 g faina
2 oua
1 lingurita praf de copt
80 g morcov razuit
2 lingurite zahar
2 lingurite fulgi sare de mare
70 g dovlecel ras (scurs de zeama)
70 g cascaval ras
150 ml lapte
2 linguri marar tocat
60 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Dupa ce incingem la 200 de grade cuptorul, ungem cu putin ulei sau unt o tava cu 12 forme de briose. Apoi punem faina si praful de copt intr-un bol si amestecam bine. Pe parcurs adaugam dovlecel, morcov, marar si cascaval. In alt vas amestecam uleiul, ouale si laptele, dupa car turnam compozitia peste amestecul cu faina. Cu o lingura metalica amestecam compozitia. Umplem formele de briose cu aluatul obtinut, presaram pe deasupra sarea si bagam la cuptor timp de 12-15 minute. Dupa aproximativ 5 minute, le luam din tava si le punem intr-un platou.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina oua morcov zahar dovlecel cascaval lapte marar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1880 (s) | 24 queries | Mysql time :0.028083 (s)