News Flash:

Muffins cu branza, porumb si dovlecel

23 Februarie 2012
3952 Vizualizari | 0 Comentarii
Muffins cu branza porumb si dovlecel
Ingrediente:

150 g branza rasa
300 g faina
praf de copt
100 g boabe de porumb din conserva
180 ml lapte
1 dovlecel dat prin razatoare
1 lingura marar tocat
2 oua
300 g smantana
50 g unt

Mod de preparare:

Mai intai incingem cuptorul la 180 grade, dupa care amestecam porumbul, faina, mararul si dovlecelul si potrivim de sare. Batem cu lapte si unt ouale, dupa care punem ingredientele uscate. Compozitia rezultata se pune in tava cu forme de briose si se da la cuptor timp de 25 de minute. Lasam sa se raceasca in tava si apoi servim cu smantana.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza faina lapte dovlecel marar oua smantana unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2041 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036000 (s)