News Flash:

Mucenici ca in Moldova

8 Martie 2012
2557 Vizualizari | 0 Comentarii
Mucenici ca in Moldova
Ingrediente:

1 kilogram de faina
1 ceasca de nuca pisata
1 lingura de drojdie
putina sare
4 linguri de zahar
750 ml apa calda
4 linguri de unt
coaja de lamaie
1 plic de zahar vanilat
miere

Mod de preparare:


Faina se amesteca cu drojdia, apa calda, untul moale, coaja de lamaie si zaharul. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Se iau bucati din aluat si se impletesc forme de opt sau de melc. Se pun pe o tava unsa cu ulei si se rumenesc la cuptor, la foc potrivit, 35 de minute. Dupa ce s-au rumenit se ung cu miere si se pudreaza cu nuca pisata.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina nuca drojdie sare zahar apa unt zahar vanilat miere aluat cuptor foc
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1814 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033875 (s)