News Flash:

Mozzarella la cuptor cu bacon si ceapa

22 Decembrie 2014
1470 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

4 fasii de sunca gatita si taiata marunt
1 catel de usturoi tocat marunt
putina sare
putin piper negru
2 linguri ceapa verde tocata
cca 230 gr mozzarela semi-degresata si taiata cubulete
cca 100 gr ardei gras rosu copt si taiat marunt

Mod de preparare:

Baga in cuptorul incins la 175 de grade Celsius o tava sau o tigaie. Cat timp se infierbanta, amesteca ardeiul cu baconul, sarea, piperul si usturoiul. Lasa deoaprte.
Dupa ce s-a incins tava / tigaia, pune in ea branza intr-un singur strat si baga inapoi in cuptor pentru aproximativ 10 minute. Daca s-a topit branza, pune peste ea mixul cu bacon si baga inapoi in cuptor. Mancarea este gata dupa 4-5 minute. Inainte de servire presara niste ceapa verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


retete mozzarella retete cuptor retete rapide retete usoare culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3369 viz    0 com
3459 viz    0 com
5813 viz    0 com
27513 viz    0 com
1558 viz    0 com
3133 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022870 (s)