News Flash:

Mozzarella cu prosciutto

16 Noiembrie 2011
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
Mozzarella cu prosciutto
Ingrediente: 125- 250 g mozzarella doua maini fulgi de porumb cateva felii de prosciutto crudo 1-2 oua pesmet salata asortata ulei de porumb piper sare Mod de preparare: Mai intai se feliaza mozzarella si se presara cu sare si piper. Se lasa vreo 10 minute, timp in care se taie sunca felii si se prajeste, dar foarte putin, atat cat sa se incalzeasca bine. Ouale se bat cu un praf de sare. Fulgii se zdrobesc bine cu un sucitor. Pe alta farfurie se pun doua maini de pesmet. Se ia o felie de mozzarella, se pune peste ea o felie de sunca si apoi o alta felie de mozzarella, se trece prin ou batut, apoi prin pesmet pe toate partile si iar prin ou, apoi prin fulgii de porumb faramitati. Se pun la prajit in ulei de porumb incins, dar la foc mediu. Se intorc pe toate partile, inclusiv pe muchii. Se tine pana formeaza o crusta aurie. Se scot pe un servet absorbant. Farfuria se poate orna cu salata proaspata mixta. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parjoale bucataria internationala gelatinapudra fina oua pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

937 viz    0 com
1135 viz    0 com
2439 viz    0 com
1966 viz    0 com
2323 viz    0 com
1994 viz    0 com
1145 viz    0 com
6446 viz    0 com
1303 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018713 (s)