News Flash:

Mozaic

8 Aprilie 2011
5013 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura Mozaic
Ingrediente: - 200 g biscuiti obisnuiti - 50 g margarina - 50 g nuci macinate - 100 g rahat - esenta de rom - 3 linguri cacao - 50 g zahar - 200-250 ml apa Preparare: Se caramelizeaza zaharul, se adauga margarina si se amesteca bine. Se pun apoi apa, cacao, esenta de rom si se lasa pe foc pana se topeste tot zaharul. Intr-un bol se pun biscuitii rupti in bucati mai mari, rahatul taiat in bucati mici si nucile macinate; peste ele se toarna siropul si se amesteca bine. Daca nu s-a legat compozitia, se mai adauga nuci macinate sau biscuiti, daca iese prea legata se poate subtia cu sirop. Se pune folie alimentara intr-o tava si se preasara cu biscuiti macinati, se intinde pasta de mozaic si se niveleaza bine; deasupra se presara biscuiti macinati si se acopera cu folie alimentara. Se taie in triunghiuri dupa ce a stat la rece 3-4 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec rahat branza sarata vodca sandwich zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1377 viz    0 com
1491 viz    0 com
1299 viz    0 com
5459 viz    0 com
3308 viz    0 com
1311 viz    0 com
6014 viz    0 com
4070 viz    0 com
5133 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1417 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013316 (s)