News Flash:

Mozaic

8 Aprilie 2011
4963 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura Mozaic
Ingrediente: - 200 g biscuiti obisnuiti - 50 g margarina - 50 g nuci macinate - 100 g rahat - esenta de rom - 3 linguri cacao - 50 g zahar - 200-250 ml apa Preparare: Se caramelizeaza zaharul, se adauga margarina si se amesteca bine. Se pun apoi apa, cacao, esenta de rom si se lasa pe foc pana se topeste tot zaharul. Intr-un bol se pun biscuitii rupti in bucati mai mari, rahatul taiat in bucati mici si nucile macinate; peste ele se toarna siropul si se amesteca bine. Daca nu s-a legat compozitia, se mai adauga nuci macinate sau biscuiti, daca iese prea legata se poate subtia cu sirop. Se pune folie alimentara intr-o tava si se preasara cu biscuiti macinati, se intinde pasta de mozaic si se niveleaza bine; deasupra se presara biscuiti macinati si se acopera cu folie alimentara. Se taie in triunghiuri dupa ce a stat la rece 3-4 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec rahat branza sarata vodca sandwich zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1314 viz    0 com
1444 viz    0 com
1261 viz    0 com
5405 viz    0 com
3228 viz    0 com
1255 viz    0 com
5970 viz    0 com
4010 viz    0 com
5016 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1486 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012737 (s)