News Flash:

Mousse de ton

7 Decembrie 2011
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
Mousse de ton
Ingrediente: 1-2 conserve de ton 100 g unt la temperatura camerei 1 ceapa zeama de lamaie o frunza de patrunjel sare Mod de preparare: Mai intai se scurt foarte bine totnul de ulei, iar ceapa e tocata marunt. Dupa aceea, intr-un vas de marime potrivita se amesteca untul cu ceapa, tonul si sucul de lamaie. Se potriveste de sare si se orneaza cu o frunze de patrunjel. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salate unt ceapa sare aperitive
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1184 viz    0 com
4393 viz    0 com
2990 viz    0 com
1987 viz    0 com
1223 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020695 (s)