News Flash:

Mousse de ton

7 Decembrie 2011
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
Mousse de ton
Ingrediente: 1-2 conserve de ton 100 g unt la temperatura camerei 1 ceapa zeama de lamaie o frunza de patrunjel sare Mod de preparare: Mai intai se scurt foarte bine totnul de ulei, iar ceapa e tocata marunt. Dupa aceea, intr-un vas de marime potrivita se amesteca untul cu ceapa, tonul si sucul de lamaie. Se potriveste de sare si se orneaza cu o frunze de patrunjel. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salate unt ceapa sare aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1335 viz    0 com
4858 viz    0 com
3374 viz    0 com
2268 viz    0 com
1389 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2206 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014844 (s)