News Flash:

Mousse de sunca

11 Mai 2011
2588 Vizualizari | 0 Comentarii
Mousse de sunca
Ingrediente: 250 g sunca (daca e posibil, fara conservanti) 300 g urda un praf de sare piper Mod de preparare: Taiati sunca în cubulete sau felii, puneti-o în bolul de mixare si tocati 10 sec., la viteza 7, adunati pe fundul bolului cu spatula. Adaugati urda, sarea si piperul, amestecati 20 sec., la viteza 5. Serviti cu pâine prajita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane carnati parizer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1312 viz    0 com
1224 viz    0 com
1367 viz    0 com
1101 viz    0 com
1228 viz    0 com
1295 viz    0 com
1326 viz    0 com
1100 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013291 (s)