News Flash:

Mousse de sunca

11 Mai 2011
2094 Vizualizari | 0 Comentarii
Mousse de sunca
Ingrediente: 250 g sunca (daca e posibil, fara conservanti) 300 g urda un praf de sare piper Mod de preparare: Taiati sunca în cubulete sau felii, puneti-o în bolul de mixare si tocati 10 sec., la viteza 7, adunati pe fundul bolului cu spatula. Adaugati urda, sarea si piperul, amestecati 20 sec., la viteza 5. Serviti cu pâine prajita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua pane carnati parizer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1188 viz    0 com
1051 viz    0 com
1138 viz    0 com
986 viz    0 com
1090 viz    0 com
1170 viz    0 com
1123 viz    0 com
944 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1475 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013233 (s)