News Flash:

Mousse de pate cu nucsoara

9 Ianuarie 2014
1560 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri unt
2 cepe
1 kg ficatei de pui
1 cana coniac
1 lingurita gelatina
1 cana vin alb sec
2/3 cana smantana de frisca
1 lingurita sare
1 lingurita nucsoara macinata
ulei de rapita pentru uns

Mod de preparare:

Ceapa se toaca si se caleste in unt topit. Se adauga ficateii si se soteaza 5 minute. Se toarna coniacul si se lasa sa se evapore. Intre timp gelatina se pune la inmuiat in vin. Ficateii se mixeaza intr-un blender pana la obtinerea unei paste fine. Se amesteca cu condimentele si smantana. Gelatina se topeste pe bain-marie si se adauga in compozitie. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu ulei si se da la frigider peste noapte. A doua zi se rastoarna pe un platou.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016263 (s)