News Flash:

Mousse de dovlecei

17 Octombrie 2013
1322 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei mici
1 legatura marar proaspat
2 linguri ulei de masline presat la rece
sare
piper alb dupa gust
1 cubulet branza de oi (optional)

Mod de preparare:

Dovleceii se spala, se taie cuburi (cu tot cu coaja) si se pun in vazul aparatului de gatit cu aburi (aproximativ 10 minute). Se scurg  bine de tot dovleceii  si se aseaza in vasul blenderului, impreuna cu celelalte ingrediente. Se mixeaza bine, se decoreaza cu marar proaspat  si se serveste caldut, ca atare, sau ca garnitura la un preparat cu carne.

Mousse de dovlecei recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020187 (s)