News Flash:

Mousse de ciocolata pentru diabetici

19 Noiembrie 2013
2504 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

260g frisca lichida neindulcita
6 linguri sirop de ciocolata fara zahar
2 linguri cacao neindulcita
1 pliculet gelatina
240ml apa rece

Mod de preparare:


Pune apa intr-o oala mica si presara gelatina in ea. Lasa sa stea asa timp de 1 minut. Pune oala pe foc mic si incalzeste apa timp de 3 minute, amestecand continuu pana cand gelatina se dizolva. Ia de pe foc si lasa amestecul sa se raceasca. Pune cacaua cernuta si siropul de ciocolata in amestecul cu gelatina si amesteca bine pana cand se incorporeaza. Bate frisca si incorporeaza-o in amestecul cu cacao. Imparte compozitia in 6 recipiente, acopera-le si pune-le la frigider cel putin 2 ore pana cand se intareste mousse-ul.
Poti decora fiecare mousse cu 1-2 linguri de frisca inainte de servire.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1995 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015493 (s)