News Flash:

Mousse de ciocolata cu sirop de artar

20 Decembrie 2013
898 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 lingurita sare
2 linguri sirop de artar
60g ciocolata cu lapte tocata marunt
120ml lapte
2 oua

Mod de preparare:

Separa albusurile de galbenusuri. Incalzeste laptele la foc mediu, dar ai grija sa nu dea in clocot, ci doar sa fie foarte fierbinte. Adauga ciocolata, siropul de artar si sarea si amesteca pana cand ciocolata se topeste. Adauga galbenusurile in acest amestec cald si pune inapoi pe foc, amestecand continuu pana cand lichidul se ingroasa. Ia de pe foc si strecoara crema printr-o sita deasa. Bate albusurile spuma si incorporeaza-le treptat in crema. Imparte mousse-ul in 4 pahare sau cani si pune-l la frigider cel putin 4 ore pana cand se intareste.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3318 viz    0 com
1201 viz    0 com
1460 viz    0 com
1447 viz    0 com
2522 viz    0 com
1374 viz    0 com
1646 viz    0 com
941 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023842 (s)