News Flash:

Mousse de ciocolata cu menta

19 Iulie 2012
2122 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o ciocolata cu menta (aprox 100 de grame)
50 g Ricotta
50 g smantana grasa
putina esenta de vanilie
frunze de menta verde pentru decor

Mod de preparare:

Topiti ciocolata si amestecati in ea smantana si esenta de vanilie. Apoi, lingura cu lingura, adaugati ricotta peste ciocolata topita. Amestecati energic pana de inglobeaza bine ricotta si abia apoi adaugati urmatoarea lingura. Dupa ce ati integrat toata branza in ciocolata, asezati mousse-ul in boluri, decorati cu frunzulite proaspete de menta si lasati la frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ricotta smantana grasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2374 viz    0 com
2537 viz    0 com
1353 viz    0 com
2665 viz    0 com
1933 viz    0 com
2929 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028390 (s)