News Flash:

Mousse de ciocolata cu lichior si migdale

5 Septembrie 2013
2410 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 grame ciocolata
1 ou
1 plic zahar vanilat
100 ml smantana
1 cescuta de coniac sau lichior
50 grame migdale

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata menaj la bain-marie. Se bat galbenusul cu zaharul vanilat si cu smantana, in timp ce albusul se bate spuma cu mixerul si se incorporeaza apoi in amestecul obtinut din galbenusuri. Migdalele se toaca marunt si se pun in compozitie. Se adauga ciocolata si coniacul si se amesteca bine. Mousse-ul obtinut se pune in pahare si se lasa la frigider pentru 3 – 4 ore. La servire se poate orna cu migdale pe deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata zahar vanilat lichior migdale bain-marie frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2498 viz    0 com
1414 viz    0 com
1534 viz    0 com
1735 viz    0 com
2144 viz    0 com
2185 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013942 (s)