News Flash:

Mousse de ciocolata cirese

4 Martie 2014
1736 Vizualizari | 0 Comentarii
mousse
Ingrediente:

75 g ciocolata neagra, bucati
4 linguri de cacao
4 linguri apa
2 oua medii (separate in albusuri si galbenusuri)
1 lingurita rasa de pudra de chili
1 lingura zahar pudra
12 cirese sau visine

Mod de preparare:

Topeste ciocolata la bain-marie. Separat, amesteca pudra de cacao cu apa pe foc, adauga treptat ciocolata si amesteca-le bine, pana formezi o pasta. Bate galbenusurile si adauga-le in amestecul de ciocolata. Lasa-le pe foc, aproximativ 5 min, amestecand continuu pana se ingroasa. Dupa ce stingi focul, adauga pudra de chili.
Bate albusurile spuma si adauga zaharul. Amesteca pana cand spuma devine lucioasa, apoi incorporeaz-o in amestecul de ciocolata. Imparte compozitia formata in 6 pahare si decoreaza-le cu cirese sau visine.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mousse mousse visine mousse chilli
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1272 viz    0 com
2652 viz    0 com
2728 viz    0 com
2063 viz    0 com
3757 viz    0 com
1763 viz    0 com
1759 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024211 (s)