News Flash:

Mousse de ciocolata

4 Iulie 2011
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
Mousse de ciocolata
Ingrediente: 300 g frisca lichida 35% 5 oua 500 g ciocolata cu lapte 5 g rom nuci noi cu miez proaspat 100 g zahar tos Mod de preparare: Ciocolata impreuna cu romul se topesc la bain-marie. Când s-au topit complet, adaugam galbenusurile. Albusurile se bat spuma si se ?in la rece. Se lasa sa se raceasca partial. Se adauga apoi in amestecul initial. Se omogenizeaza. Se adauga nucile taiate bucati mari. Se adauga si frisca batuta. Se toarna in cupe si se lasa la rece cel putin 1 ora pentru a se raci complet. Se decoreaza dupa preferinta. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.davidlebovitz.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

margarina rama oua nuci noi zahar pudra paine integrala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4113 viz    0 com
1170 viz    0 com
3123 viz    0 com
8746 viz    0 com
9960 viz    0 com
1060 viz    0 com
2411 viz    0 com
1396 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018999 (s)