News Flash:

Mousse de capsuni cu ciocolata alba

23 Mai 2014
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 si 1/4 lingurita gelatina pudra
225g ciocolata alba tocata
2-3 linguri suc de lamaie
700g capsuni proaspete sau congelate
450ml smantana pentru frisca
2 linguri zahar pudra

Mod de preparare:

Daca foloseti capsune proaspete, paseaza-le imediat cu un blender. Daca folosesti varianta congelata, atunci lasa-le sa se decongeleze si paseaza-le cu un blender. Amesteca piureul format cu sucul de lamaie. Topeste ciocolata la bain marie si inmoaie gelatina in putina apa rece.  Amesteca 60ml smantana si zaharul pudra intr-o oala si pune-le pe foc pana da in clocot. Adauga gelatina inmuiata si amesteca bine pana cand se dizolva. Toarna totul peste ciocolata topita si omogenizeaza. Apoi adauga piureul de capsune pregatit anterior.

Bate smantana ramasa pana obtii o frisca tare pe care o incorporezi in ciocolata amestecata cu capsune. Poti adauga capsune proaspete in mousse sau il poti lasa simplu.
Pune-l la frigider cel putin 2 ore inainte sa il servesti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mousse mousse ciocolata mousse capsuni
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

886 viz    0 com
1328 viz    0 com
888 viz    0 com
1156 viz    0 com
1331 viz    0 com
3454 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022092 (s)