News Flash:

Mousse cu biscuiti Oreo

22 Iulie 2016
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

20 biscuiti Oreo
2 cani cipsuri de ciocolata semidulce
2 linguri unt topit
2 linguri lapte
1/2 cana smantana pentru gatit
2 cani frisca
un praf de sare

Mod de preparare:

Sfarama biscuitii, punandu-i intr-o punga cu fermoar si presandu-i cu vergeaua. Adauga apoi biscuitii intr-un castron incapator. Intr-un bol amesteca untul topit cu laptele si toarna continutul peste biscuiti. Amesteca foarte bine.
Intr-un alt bol amesteca cipsurile de ciocolata cu smantana si adauga bolul in cuptorul cu microunde timp de 1 minut. Amesteca apoi foarte bine pana cand ciocolata se topeste. Daca este necesar mai adauga bolul in cuptor timp de 30 de secunde, apoi continua sa amesteci pana obtii o compozitie omogena. Lasa ciocolata sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.

Sfat: Daca doresti, poti adauga peste ciocolata topita cateva picaturi de esenta de vanile sau de rom.

Adauga ciocolata intr-un bol incapator, impreuna cu un praf de sare si incepe sa adaugi cate putina frisca amestecand cu grija, cu ajutorul unei spatule sau a unei linguri din lemn. Foloseste miscari ciurculare, de sus in jos, pentru ca bulele de aer din frisca sa nu se risipeasca.
Intr-un bol de sticla incapator sau in pahare speciale pentru servit adauga cate un strat de biscuiti Oreo sfaramati, un strat de mousse, inca un strat de biscuiti si apoi completeaza cu in strat de mouse.
Poti decora paharul cu frisca si biscuiti Oreo intregi sau sfaramati.
Adauga moussul cu biscuiti Oreo la frigider, timp de minim trei ore, inainte de a-l servi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete mousse mousse oreo reteta oreo
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1841 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018896 (s)