News Flash:

Moro Special

31 August 2011
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
Moro Special
Ingrediente: 0,1 l suc de portocale rosii 0,1 l suc de visine 1 glob de inghetata de visine Mod de preparare: Sucul de portocale se mixeaza bine cu sucul de visine, apoi se toarna amestecul peste inghetata, intr-un pahar inalt. Se serveste cu paiul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala zer zahar tos
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

914 viz    0 com
1015 viz    0 com
849 viz    0 com
1058 viz    1 com
973 viz    0 com
1055 viz    0 com
985 viz    0 com
1000 viz    0 com
962 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012791 (s)