News Flash:

Moro Special

31 August 2011
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
Moro Special
Ingrediente: 0,1 l suc de portocale rosii 0,1 l suc de visine 1 glob de inghetata de visine Mod de preparare: Sucul de portocale se mixeaza bine cu sucul de visine, apoi se toarna amestecul peste inghetata, intr-un pahar inalt. Se serveste cu paiul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala zer zahar tos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

943 viz    0 com
1051 viz    0 com
892 viz    0 com
1088 viz    1 com
1021 viz    0 com
1091 viz    0 com
1013 viz    0 com
1052 viz    0 com
991 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019862 (s)