News Flash:

Mornay de peste si creveti

5 Septembrie 2011
867 Vizualizari | 0 Comentarii
Mornay de peste si creveti
Ingrediente: 2 fileuri de peste alb 120 g creveti opariti si curatati 220 ml lapte degresat 1 lingura faina 500 g paste fettuccine 1 ceapa 30 g unt 50 g branza Cheddar rasa Pentru toping: 30 g branza Cheddar rasa 1 lingura pesmet 30 g unt Mod de preparare: Cuptorul se preincalzeste la 190 de grade C. Pestele se pune impreuna cu laptele intr-o craticioara la fiert. Se fierbe pe foc mic pana cand pestele este gata (aproximativ 10 minute). Pestele se scurge, pastrandu-se laptele in care a fiert. Pestele se taie cubulete si se amesteca intr-un bol cu crevetii. Ceapa se caleste in unt topit. Se adauga faina apoi se toarna treptat laptele ramas. Se lasa sa fiarba pana se ingroasa, circa 3 minute, apoi se ia de pe foc si se adauga branza, crevetii si pestele. Se pune totul intr-o forma termorezistenta. Ingredientele pentru topping se amesteca si se presara peste peste. Se da forma la cuptor 15 minute. Intre timp se fierb si se scurg pastele. Pestele se serveste peste paste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste oregano uscat lamaie verde faina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1068 viz    0 com
980 viz    0 com
1262 viz    0 com
1288 viz    0 com
907 viz    0 com
4355 viz    0 com
1155 viz    0 com
1097 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024623 (s)