News Flash:

Morcovi la cuptor

18 Aprilie 2011
2206 Vizualizari | 0 Comentarii
Morcovi la cuptor
Ingrediente: 1 legatura morcovi (preferabil mici, de tip baby, cca 300 gr) 3 linguri ulei de masline 1 lingurita rasa ierburi provence 1 varf lingurita usturoi granulat 1 varf lingurita chili  pudra 1 lingurita suc de lamaie 1 priza piper 1 priza sare Preparare: 1. Se taie frunzele morcovilor, lasand insa cativa cm de verdeata la capat. Se spala bine morcovii daca nu sunt foarte pamantosi, dar daca sunt mai murdari ii curatati cu aparatul de curatat legumele. Se usuca cu servetele de hartie. * daca nu aveti morcovi baby, taiati morcovii in 2 sau 4 pe lungime (in functie de grosime) si apoi in bucatele de cca 5 cm, usor pe diagonala. 2. Se amesteca uleiul cu restul ingredientelor si se toarna peste morcovi, amestecand ca sa fie bine acoperiti. In acest moment ii puteti pastra la frigider pana cand doriti sa-i coaceti. 3. Se pun morcovii in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor, la 200C, pentru 20-30 minute. Se amesteca la jumatatea timpului de coacere. Se servesc imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3203 viz    0 com
1366 viz    0 com
3506 viz    0 com
1785 viz    0 com
2422 viz    0 com
1669 viz    0 com
1382 viz    0 com
7057 viz    0 com
5120 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019419 (s)