News Flash:

Morcovi cu chimen

8 Iunie 2011
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
Morcovi cu chimen
Ingrediente: 8 morcovi mari 3 linguri ulei de masline 1 varf cutit cimbru pulbere 1 lingurita chimen praf sau seminte foarte marunte sare piper Mod de preparare: Se curata bine morcovii, se spala si se taie rondele subtiri, care se pun la calit in uleiul de masline. Dupa ce s-au rumenit bine, se adauga praful de chimen, sare si piper, amestecand bine. Se mai lasa 5 minute pe foc, apoi se stinge focul si se lasa morcovii la racit, nu inainte de a presara cimbru peste ei. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi cimbru pulbere chimen pudra placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3770 viz    0 com
1944 viz    0 com
1092 viz    0 com
1051 viz    0 com
1227 viz    0 com
1218 viz    0 com
1739 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014591 (s)