News Flash:

Morcov marinat la borcan - O gustare crocanta pentru sezonul rece

26 Septembrie 2016
2280 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg morcovi
1 capatana de usturoi
cateva boabe de piper negru
sare

Pentru saramura (pt. un borcan de 500 ml):
5 gr sare
5 gr zahar
25 ml otet
200 ml apa

Mod de preparare:

1. Curata morcovii, spala-i si taie-i fasii.
2. Dizolva o lingura de sare intr-un litru de apa. Pune apa la fiert.
3. Cand apa da in clocot, toarn-o peste morcovii din strecuratoare.
4. Curata usturoiul.
5. Pune in borcane boabele de piper, usturoiul si morcovii.
6. Pregateste saramura. Pune toate ingredientele la fiert, cu exceptia otetului. Cand saramura da in clocot, adauga otetul.
7 Toarna saramura scursa de la morcovi.
8. Infileteaza capacele si sterilizeaza borcanele vreo 20-25 de minute.
9. Pune-le apoi cu capacele in jos si acopera-le cu ceva mai gros.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi marinati morcovi crocanti morcovi murati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014107 (s)