News Flash:

Mod de preparare pentru chec in doua culori

23 Octombrie 2013
4236 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cani faina
1 praf de copt
1 cana de zahar
1 lingura esenta de rom
2 oua
100 ml ulei
2 lingurite cacao

Mod de preparare:

Separam galbenusurile de albusuri. Batem albusurile spuma, apoi adaugam cate un galbenus, adaugam putin cate putin zaharul, esenta de rom, uleiul. Amestecam bine, apoi incorporam usor si faina cu praful de copt. Compozitia obtinuta o turnam intr-o tava de chec pe hartie de copt, dar mai lasam in castron putina. Restul de compozitie din castron il amestecam cu cacao si turnam deasupra checului. Introducem in cuptorul incins.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2903 viz    0 com
1676 viz    0 com
2058 viz    0 com
2292 viz    0 com
15329 viz    0 com
5014 viz    0 com
6119 viz    0 com
1073 viz    0 com
1914 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1829 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029917 (s)