News Flash:

Mizu - prajitura care se face cu altfel de apa

7 Iulie 2014
1484 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca ti se parea ca stii totul despre prajituri si bucatarie, ei bine ti s-a parut. Recent, niponii au inventat prajitura Mizu. Nimic special pana acum, nu-i asa? Si totusi, daca te uiti pe lista de ingrediente, vei gasi un sortiment de apa tocmai din muntii niponi. Aceasta are o textura foarte delicata, motiv pentru care e folosita la prepararea prajiturii, alaturi de agar, un tip de gelatina specific bucatariei asiatice (ti se topeste in gura efectiv).
Problema este ca trebuie sa mananc prrajitura in maxim 30 de minute, intrucat se topeste precum inghetata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


mizu curiozitati inedit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021440 (s)