News Flash:

Mix de ton, porumb si salata verde

11 Iunie 2012
2677 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conserva de ton
1 castravete murat
1 fir ceapa verde
1 1/2 lingurita rasa mustar
2 linguri suc de lamaie
4 linguri ulei de masline (sau ulei din conserva, daca tonul e in ulei)
2 fire marar
2 fire patrunjel
cateva frunze salata verde
10 masline umplute cu migdale (sau umplute cu ardei)
4-6 linguri porumb din conserva
piper
sare


Mod de preparare:

Prima data trebuie scurs tonul. Daca e in ulei, acesta din urma se pastreaza. Apoi se taie castravetele si ceapa si se maruntesc patrunjelul si mararul. Se pun toate ingredientele intr-un bol. Se amesteca bine cu o furculita pana cand compozitia devine aproape ca o pasta. Se potriveste de sare si piper si se adauga sucul de lamaie.
Se asaza frunzele de salata, intrei sau taiate, intr-un bol de salata. Peste se pun  4-5 linguri cu porumb din conserva, iar deasupa pasta de ton si cateva masline.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castravete murat ceapa verde mustar marar patrunjel pipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3022 viz    0 com
1408 viz    0 com
2555 viz    0 com
2459 viz    0 com
3561 viz    0 com
3041 viz    0 com
3127 viz    0 com
2249 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019368 (s)