News Flash:

Mititei la gratar

9 August 2011
1528 Vizualizari | 0 Comentarii
Mititei la gratar
Ingrediente: 1 kg carne tocata amestec (vita+ porc) 2 linguri boia dulce 8 catei usturoi cimbru sare piper bicarbonat (stins cu zeama de lamaie) mustar Mod de preparare: Se amesteca toata carnea tocata cu usturoiul (pisat), boia dulce, sare, piper si cimbru. Dupa ce se da forma dorita la mici, se pun pe gratar. Din cand in cand se verifica si se intorc pe cealalta parte. Se servesc calzi, cu mustar. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fripturi sos marinat marmelada patrunjel tocat mici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1026 viz    0 com
1522 viz    0 com
1261 viz    0 com
2569 viz    0 com
960 viz    0 com
2477 viz    0 com
1861 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020138 (s)