News Flash:

Mititei la gratar

9 August 2011
1617 Vizualizari | 0 Comentarii
Mititei la gratar
Ingrediente: 1 kg carne tocata amestec (vita+ porc) 2 linguri boia dulce 8 catei usturoi cimbru sare piper bicarbonat (stins cu zeama de lamaie) mustar Mod de preparare: Se amesteca toata carnea tocata cu usturoiul (pisat), boia dulce, sare, piper si cimbru. Dupa ce se da forma dorita la mici, se pun pe gratar. Din cand in cand se verifica si se intorc pe cealalta parte. Se servesc calzi, cu mustar. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fripturi sos marinat marmelada patrunjel tocat mici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1071 viz    0 com
1608 viz    0 com
1332 viz    0 com
2630 viz    0 com
1046 viz    0 com
2622 viz    0 com
1934 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013201 (s)