News Flash:

Mititei

19 Mai 2011
4884 Vizualizari | 0 Comentarii
Mititei
Ingrediente: 1 kg carne de vaca de la gat 200 g seu de vaca cate un varf de cutit de piper chimen bicarbonat 1 capatana de usturoi sare Mod de preparare: Se trec de trei ori prin masina de tocat carnea impreuna cu grasimea. Se sareaza cat trebuie si se lasa sa stea 2-3 ore la gheata. Se adauga un praf de piper, putin chimen pisat fin si un varf de cutit de bicarbonat. Se face separat un mujdei de usturoi cu putina zeama de came, se strecoara si se adauga in tocatura atat cat trebuie. Se pune la masina de tocat tubul de tabla prin care se umplu matele pentru carnati. Se da tocatura inca o data prin masina si, pe masura ce iese carnatul din tub, se taie de marimea mititeilor. In lipsa acestui tub, se iau cu lingura cantitati egale din tocatura si, cu mainile udate in apa, se formeaza carnaciori de aceeasi marime, care se asaza pe o scandura. Se frig la gratar, la foc iute. In timpul cat se frig, se ung cu o pana muiata in zeama de carne.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tortillas tortilla marmelada
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1026 viz    0 com
5331 viz    0 com
1164 viz    0 com
4431 viz    0 com
3488 viz    0 com
5062 viz    0 com
1147 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019401 (s)