News Flash:

Mistral

27 Mai 2011
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
Mistral
Ingrediente: 2 lingurite de zahar 6 cl suc de grapefruit 0,15 cl apa minerala 1 fir de menta mare si proapsata Mod de preparare: Turnam sucul de grapefruit si zaharul intr-un pahar pentru bauturi lungi, mixam bine, ca zaharul sa se dizolve. Completam cu apa minerala rece, adaugam cuburi de gheata si decoram cu un fir de menta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde rom aperol inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1071 viz    0 com
1223 viz    0 com
1066 viz    0 com
1318 viz    0 com
1107 viz    0 com
1198 viz    0 com
1075 viz    0 com
1219 viz    0 com
980 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013222 (s)