News Flash:

Mistral

27 Mai 2011
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
Mistral
Ingrediente: 2 lingurite de zahar 6 cl suc de grapefruit 0,15 cl apa minerala 1 fir de menta mare si proapsata Mod de preparare: Turnam sucul de grapefruit si zaharul intr-un pahar pentru bauturi lungi, mixam bine, ca zaharul sa se dizolve. Completam cu apa minerala rece, adaugam cuburi de gheata si decoram cu un fir de menta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceai verde rom aperol inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

933 viz    0 com
1115 viz    0 com
956 viz    0 com
1173 viz    0 com
978 viz    0 com
1068 viz    0 com
987 viz    0 com
1108 viz    0 com
854 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020058 (s)