News Flash:

Mint Julep

19 Septembrie 2011
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
Mint Julep
Ingrediente: 5 cl whisky scotian 1 lingurita de zahar 1 lingurita de apa frunze proaspete de menta Mod de preparare: Intr-un pahar mai mic se pun frunzele de menta, zahar si apa si se amesteca pana cand se dizolva zaharul. Se adauga whisky si bucati de gheata, dupa care se baga in congelator cateva minute, acoperit. Se umple un pahar de whisky sau unul cu talpa cu gheata zdrobita, apoi se toarna peste bautura. Ca decor se folosesc frunze de menta si felii de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala rom ciorba radauteana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

944 viz    0 com
1010 viz    0 com
1085 viz    0 com
1022 viz    0 com
1095 viz    0 com
1043 viz    0 com
1042 viz    0 com
937 viz    0 com
1012 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019219 (s)