News Flash:

Minitarte cu feta si ardei gras

21 Iulie 2017
1048 Vizualizari | 0 Comentarii
Usor de preparat, mini tartele cu branza feta si ardei gras sunt o gustare satioasa, perfecta pentru zilele de vara. Imparte-le si cu cei apropiati.

Ingrediente:

Pentru aluat:
200 g faina
100 g margarina
1 ou
1 praf de sare
6 linguri apa

Citeste si Frigarui cu cartofi si bacon

Pentru umplutura:
3 oua
3 ardei grasi
100 g cascaval
300 g branza feta
sare
piper

Mod de preparare:

Intr-un vas pui faina impreuna cu sarea, margarina la temperatura camerei, oul si apa. Framanti pana cand obtii un aluat sfaramicios. Acoperi cu folie alimentara si dai la frigider 3 ore. Imparti aluatul in 6 bucati, apoi il intinzi in forme rotunde.
Asezi foaia de aluat in forme de tarte, unse cu putina margarina. Presezi marginile spre interior. Indepartezi excesul care depaseste forma. Il intepi pe toata suprafata, din loc in loc, cu o furculita. Intr-un bol amesteci branza feta maruntita cu ardeiul spalat si tocat marunt si ouale batute. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Razi deasupra cascavalul. Dai la cuptor, la temperatura medie, pana cand se rumenesc usor. Servesti imediat.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta bol
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020371 (s)