News Flash:

Mini tartine de vinete cu ciuperci

11 Iunie 2014
3181 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata mare
250 g mozzarella / cascaval / cascaval vegetal
1-2 rosii
5-6 ciuperci champignon
patrunjel
4-5 frunze busuioc
1 catel usturoi (optional)
ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Taiem rosiile si ciupercile in cubulete mici si le amestecam cu mozzarela desfacuta in buchetele mici, busuiocul si patrunjelul tocate marunt, un catel de usturoi dat prin razatoare (optional) si putina sare. Spalam vinetele, le stergem si le taiem in felii de cca 1,5- 2 cm.

Aseazam feliile de vinete in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si le stropim cu 2-3 linguri de ulei de masline.
Punem 1-2 linguri din mixul de legume peste fiecare felie de vanata si presaram pe deasupra fiecarei felii cate jumatate de lingurita de pesmet.
Stropim feliile de pizzette din loc in loc cu inca 2-3 linguri de ulei de masline si le bagam in cuptorul preincalzit la 180°C  pentru 25-30 minute.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene retete vinete vinete mozzarella retete aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1178 viz    0 com
1180 viz    0 com
2955 viz    0 com
2622 viz    0 com
3865 viz    0 com
1153 viz    0 com
1216 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014314 (s)