News Flash:

Mini-tartine cu pateu, oua de prepelita si rosii cherry

9 Ianuarie 2013
7883 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru pateu:

500 g ficat de pui
150 ml smantana (10-20%)
150 g de morcovi
150 g ceapa
ierburi pentru gust
sare
piper
ulei vegetal

tartine
20 oua de prepelita
20 rosii cherry

Mod de preparare:

Ceapa si verdeata se toaca marunt, iar morcovii se dau pe razatoare. Apoi se caleste uro ceapa in ulei, se adauga morcovul si un cartof mic. Cand sunt aproape gata, se pun ficateii. Se lasa pe foc in jur de 15-20 minute.
Se lasa la racit cateva minute, se trece totul prin blender, impreuna cu smantana, si se potriveste compozitia de piper, sare si ierburi.
Rosii si ouale se injumatatesc. Se umple fiecare tartina cu crema obtinuta din ficatei, se pune pe farfurie, iar peste ea se impreuna o jumatate de oua cu o jumatate de rosie. La final se poate decora cu frunze de patrunjel proaspat.

sursa foto: say7
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pateu smantana morcovi ceapa sare piper ulei vegetal tartine blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2273 viz    0 com
1073 viz    0 com
2081 viz    0 com
3292 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024201 (s)