News Flash:

Mini tarte sarate

21 Iunie 2011
2350 Vizualizari | 0 Comentarii
Mini tarte sarate
Ingrediente: Pentru aluat: 140 gr unt 260 gr faina 1 ou un vârf de cutit de sare 4 linguri lapte Pentru umplutura: o ceapa ulei de masline linguri bulion niste afumatura (kaiser, cap de piept de porc etc.) cas de vaca sau cascaval Mod de preparare: Se pregateste aluatul de tarte, se intinde în tave si se coace 15 minute. Separat, se caleste ceapa în ulei de masline, se adauga kaiserul (taiat în bucatele potrivite) si se lasa pe foc mic cam 10 minute. Se pun apoi 2 linguri bulion si o cescuta de apa si se lasa pe foc mic, pâna scade. Compozitia din carne se asaza peste mini tartele coapte si se da la cuptor pentru înca 10 minute. Dupa ce se scoate din cuptor, se rade cas deasupra sau cascaval si se mai da la cuptor pentru maximum 5 minute. Se consuma calde sau reci. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

afumatura lapte copane cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1292 viz    0 com
960 viz    0 com
1300 viz    0 com
987 viz    0 com
1062 viz    0 com
1255 viz    0 com
1202 viz    0 com
1171 viz    0 com
1218 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019126 (s)