News Flash:

Mini tarte sarate

21 Iunie 2011
2273 Vizualizari | 0 Comentarii
Mini tarte sarate
Ingrediente: Pentru aluat: 140 gr unt 260 gr faina 1 ou un vârf de cutit de sare 4 linguri lapte Pentru umplutura: o ceapa ulei de masline linguri bulion niste afumatura (kaiser, cap de piept de porc etc.) cas de vaca sau cascaval Mod de preparare: Se pregateste aluatul de tarte, se intinde în tave si se coace 15 minute. Separat, se caleste ceapa în ulei de masline, se adauga kaiserul (taiat în bucatele potrivite) si se lasa pe foc mic cam 10 minute. Se pun apoi 2 linguri bulion si o cescuta de apa si se lasa pe foc mic, pâna scade. Compozitia din carne se asaza peste mini tartele coapte si se da la cuptor pentru înca 10 minute. Dupa ce se scoate din cuptor, se rade cas deasupra sau cascaval si se mai da la cuptor pentru maximum 5 minute. Se consuma calde sau reci. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

afumatura lapte copane cascaval
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1242 viz    0 com
919 viz    0 com
1235 viz    0 com
950 viz    0 com
1013 viz    0 com
1203 viz    0 com
1174 viz    0 com
1130 viz    0 com
1183 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1381 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014492 (s)