News Flash:

Mini tarte cu crema de zahar ars

21 Ianuarie 2013
2651 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 galbenusuri
1 ou
220 grame faina
125 grame unt
60 grame zahar pudra
4 linguri apa rece
1 lingurita esenta vanilie
450 ml smantana
100 grame zahar

Mod de preparare:


Intr-un bol amesteca faina, zaharul pudra si untul. Adauga un galbenus si 2 linguri de apa rece si amesteca bine. Formeaza apoi o bila din aluat, inveleste in folie de plastic si da la rece pentru 30 de minute. Imparte apoi aluatul in 6 parti egale si intinde in forme mici de tarta. Lasa aluatul la rece pentru 15 minute dupa care da la cuptor pentru 10 minute. Fierbe smantana intr-o cratita si amesteca cu oul, zaharul, vanilia si galbenusurile. Toarna apoi crema in formele de tarta si da la cuptor pentru 30 de minute.
 
Mini tarte cu crema de zahar ars se servesc cu frisca si fructe proaspete feliate.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenusuri faina unt zahar pudra apa rece esenta vanilie smantana bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1400 viz    0 com
3122 viz    0 com
2969 viz    0 com
2215 viz    0 com
3104 viz    0 com
3635 viz    0 com
1696 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032911 (s)