News Flash:

Mini tarte cu branza

21 Februarie 2014
1645 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
200 gr faina
30 ml apa
125 gr unt moale
1 praf de sare
jumatate lingurita praf de copt

Pentru umplutura (pentru trei mini-tarte):
3 smochine
2 oua
100 gr cascaval razuit Delaco
o ceapa verde mica tocata
marar
100 gr smantana lichida
50 gr lapte
1/2lingurita nucsoara
sare
piper dupa gust

Mod de preparare:

Aluat:
Se amesteca bine faina, sarea, praful de copt, se adauga apa, apoi untul. Se framanta pana se omogenizeaza bine. Aluatul se imparte in 4-5 bilute egale. Pe masa de lucru se presara faina, apoi se intinde cate o biluta, si se aseaza in formele de tarte, unse cu unt. Ca sa le desprindem mai usor dupa ce s-au copt, in forma, se pune si cate o fasie de hartie de copt, asa cum se vede in imaginea de mai jos, in dreapta.

Umplutura:
Se amesteca ouale, se adauga celelalte ingrediente si se toarna in tartele deja pregatite. Smochinele se taie in patru doar pana la baza, apoi se aseaza in compozitie.

Formele umplute, se pun in tava cuptorului, apoi se introduc in cuptor, incins in prealabil. Se coc pana se rumenesc deasupra, se poate face si testul cu betisorul. Daca suprafata este ferma si rumenita, sunt gata.
Aceste mini tarte se pot servi cu o salata cu rosii.

Tarta cu branza recomandate de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tarte tarta branza tarta umplutura retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4163 viz    0 com
849 viz    0 com
2114 viz    0 com
1732 viz    0 com
1070 viz    0 com
3141 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014167 (s)